Best Western Havly Hotell

219220221223
Bestill rum

Rom 1

OK
   

Moderne hotellrom for besøkende til Stavanger,
Sandnes og omegn

Best Western Havly Hotell har 42 rom, alle med samme standard: Jensen©-senger, behagelig lenestol, stort skrivebord med god belysning og komfortabel stol, 42″ interaktiv flatskjerm TV, alkoholfri minibar, gratis trådløst nettverk med enkel oppkobling, og vannkoker med et utvalg gratis kaffe/te. 

Her er det rom for både avkobling og effektiv jobbing.

Overnatting sentralt i Stavanger for alle

Interiøret er holdt i duse og rolige farger, og veggene er dekorert med kunst inspirert av hotellets 100 år lange historie. Marton Fiskå har utarbeidet en egen Digigraphie-kolleksjon, med elementer fra både vår egen og Stavangers Maritime historie.

Vi har lagt vekt på å kunne tilby personlig service og et funksjonelt produkt, som tilfredsstiller kravene til både forretnings- og fritidsreisende. Samtidig vil vi gjerne ivareta tradisjonen og den folkelige atmosfæren som Best Western Havly Hotell alltid har representert. En overnatting hos Havly Hotell vil gi deg en spesiell opplevelse.

Hotellrom og fasiliteter

Dagens hotellbygg ble satt opp på slutten av 70-tallet, men har siden da gjennomgått mange og store moderniseringer. I løpet av de siste årene har blant annet alle rom fått nye møbler, teppegulv er skiftet ut med parkett, vi har fått nytt ventilasjonsanlegg, nytt TV-system med nye flatskjermer, og fasaden er totalrenovert.

Vårt medlemskap i verdens største hotellkjede, Best Western, gir våre gjester flere fordeler.Best Westerns Rewards benyttes på alle kjedens hoteller i hele verden, samt til varekjøp hos våre samarbeidspartnere. 
Les mer om bonusprogrammet, og meld deg inn her!
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse
Cookies