Best Western Havly Hotell

240237239241242235234202
Bestill rum

Rom 1

OK
   

Stavanger: Rik på kultur, natur og aktiviteter

Stavanger -regionen kan oppleves til fots, på sykkel, med bil, båt eller buss. Stavanger er det beste utgangspunktet for en fargerik ferie eller som møtested i forretningssammenheng.Når man har overnatting på Best Western Havly Hotell, eller bruker møterom og konferansefasiliteter, har man også nærhet til Sandnes, som også har et spennende utvalg av butikker og aktiviteter. Sandnes ligger bare 16 km fra Stavanger, og er veldig lett tilgjengelig med bil eller offentlig transport.

Forespørsel på hotell og overnatting i Stavanger sentrum

Ta kontakt med Best Western Havly Hotell for spørsmål om overnatting eller møterom i Stavanger sentrum.

Preikestolen

Preikestolen er en av de mest kjente turistattraksjonene i den sørlige delen av Norge. Denne klippen som er nesten flat på toppen stuper 604 meter rett ned i Lysefjorden, Ryfylkes villeste fjordarm. Fra toppen er det en fabelaktig utsikt over fjorden og fjellheimen. Det er 1,5 til 2 timers tur til fots fra Preikestolhytta til toppen av platået. Preikestolen besøkes av ca. 80.000 turister årlig.

Gamle Stavanger er Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse med mer enn 170 bevaringsverdige hus fra slutten av 1700-tallet og begynnelsen av 1800-tallet. Gamle Stavanger er byens sjel, og vi anbefaler alle å ta en rusletur gjennom de trange og krokete gatene.

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse
Cookies